Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Eu o să îi înscriu la "Români valoroşi" pe Carmen Avram şi pe toată echipa ei. Vezi despre ce este vorba

Badea: Eu o să îi înscriu la "Români valoroşi" pe Carmen Avram şi pe toată echipa ei. Vezi despre ce este vorba

Badea: Eu o să îi înscriu la "Români valoroşi" pe Carmen Avram şi pe toată echipa ei. Vezi despre ce este vorba
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Noi 2011   •   12:05

Mircea Badea a afirmat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "În gura presei" că o va în scrie pe Carmen Avram şi pe echipa ei în campania "Români valoroşi", iniţiată de www.româniisuntdestepti.ro. Absolut orice român poate deveni un român valoros dacă este propus de o persoană. Desigur, există şi câteva reguli de respecat pentru ca înscrierea să fie validă şi validată.

"O să înscriu la români valoroşi pe Carmen Avram şi pe toată echipa ei, care, ştiţi bine, nu numai că fac eforturi întru profesie adevarată, întru jurnalism adevărat în sensul lui corect, nu în sensurile lui denaturate în care se percepe sau se practică astăzi în România. Fac nişte eforturi extraordinare pentru a resuscita o specie dispărută, şi anume reportajul", a declarat realizatorul TV.

 
Get Adobe Flash player

Toată retorica lui Mircea Badea a pornit de la felul în care sunt descrişi românii în rezultatele motorului de căutare Google când se dă căutare pe cuvintele "românii sunt."

"Românii sunt păduchioşi, românii sunt prosti, românii sunt latini, Aşa se năpusteşte Google.ro sa ne ajute. Dacă intri pe google. uk şi tasteziromanians are, repede google-ul lor te ajută cu următoarele variante romanians are ugly - adică românii sunt urâţi, romanians are gypsies - adică românii sunt ţigani şi romanians are scum - adică românii sunt gunoi", a spus Badea.

 
Get Adobe Flash player

×

Sinteza Zilei

Florin Piersic, truc pentru o memorie ageră la orice vârstă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close