Antena 3 CNN Actualitate Media Badea îl aşteaptă pe Băsescu în ring, pe 29 iulie: Îl voi lovi atât de tare, cât de tare se poate cu UN VOT!

Badea îl aşteaptă pe Băsescu în ring, pe 29 iulie: Îl voi lovi atât de tare, cât de tare se poate cu UN VOT!

Badea îl aşteaptă pe Băsescu în ring, pe 29 iulie: Îl voi lovi atât de tare, cât de tare se poate cu UN VOT!
11 Iul 2012   •   23:50

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 despre referendumul din 29 iulie în care va avea ocazia să intre în ring cu Traian Băsescu şi să îl lovească atât de tare, cât de tare se poate cu UN VOT!

"Faptul ca Ponta a cedat la Bruxelles, şi mă refer la referendumul care se va face potrivit deciziei CCR, mă doare în cot. Nu ma interesează. Ceea ce mă interesează este să pot să îl lovesc pe Traian Băsescu. După ce am trăit 8 ani în România lui Traian Băsescu, simt nevoia să îl lovesc. Îl voi lovi, după puterile mele de cetăţean al României. Voi intra în ring cu Traian Băsescu, pe 29. Eu vreau să îl rănesc şi îl voi răni, nu mă interesează ce spun arbitrii de ring", a declarat Badea la Antena 3.

Badea dă asigurări celor care gândesc ca el că se va prezenta la referendum şi va vota cât poate de tare pentru demiterea lui Băsescu, "atât de tare cât pot cu un vot, dar vor mai fi şi alţii ca mine".

Mircea Badea este sigur că Zegrean, magistrat numit de preşedinte în CCR, va fi alături de Băsescu, în ring, la meciul din 29 iulie şi că este foarte posibil ca acesta să spună că voturile pentru demiterea preşedintelui nu sunt suficiente şi să îi ridice apoi braţul şi să îl declare "câştigător".

"Presupunem că nu vin 9 milioane de oameni la vot, dar vor veni suficient încât Traian Băsescu să şi-o fure grav!", este de părere Mircea Badea.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII „IN GURA PRESEI” DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close