Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Lovitura de stat era împotriva lui Blaga, se înţelege, că doar el rămăsese nenominalizat de Băsescu

Badea: Lovitura de stat era împotriva lui Blaga, se înţelege, că doar el rămăsese nenominalizat de Băsescu

Badea: Lovitura de stat era împotriva lui Blaga, se înţelege, că doar el rămăsese nenominalizat de Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Iul 2012   •   12:01

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei" evenimentele petrecute pe scena politică din ultimele 24 de ore.

"Cetăţeni, ştiţi ce s-a întâmplat? Nu s-a întâmplat decât: Blaga PA!, Roberta PA! şi Avocatul Poporului PA! (...) Ştiţi că acum justiţia nu este sub control politic, e independentă. În caz că nu ştiaţi, ea este independentă în România. USL doreşte să controleze justiţia. PDL-ul şi Băsescu i-au asigurat independenţa" remarcă amuzat Badea.

Mircea Badea comentează şi discursul de marţi al preşedintelui Băsescu, care a nominalizat cinci lideri de partide, prezente în Parlament, care ar fi dat "o lovitură de stat împotriva unei formaţiuni politice care nici măcar nu e la guvernare", cea condusă mai nou de Vasile Blaga.

"Prietene, domnul Băsescu i-a nominalizat pe toţi preşedinţii din Parlament, mai puţin pe Blaga, care e, mai nou, preşedinte la PDL.
Deci cinci nume au fost citite, al lui Blaga nu a fost citit pentru că el probabil lucra pentru instituţii şi pentru democraţie. Deci cinci formaţiuni politice voiau să dea lovitura de stat împotriva unei formaţiuni politice, care nici măcar nu e la guvernare".

"Deci PSD, PNL, PC, UDMR şi, iată, surpriza, UNPR, pe toţi ăştia i-a nominalizat ca vrând să dea lovitura de stat împotriva lui Blaga, se înţelege, că doar el rămăsese dintre toţi" conchide Badea.



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close