Badea: Mă simt jignit de prestaţia lui Lucian Bute. Ori a fost drogat, ori stafful a vândut meciul

de S.T.    |    28 Mai 2012   •   09:19
Badea: Mă simt jignit de prestaţia lui Lucian Bute. Ori a fost drogat, ori stafful a vândut meciul Foto: Antena 3

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat meciul în care pugilistul Lucian Bute a pierdut centura mondială în partida de box cu britanicul Carl Froch.

"Mi se pare că am o datorie să vorbesc despre acest meci. Într-un fel şi eu am pierdut acest meci pentru că nu am văzut, în România cel puţin, un susţinător public, la nivel de media, mai frenetic decât mine în ceea ce-l priveşte pe Lucian Bute", a afirmat Badea.

Mai mult, Badea consideră că ar fi penibil să nu abordeze acest subiect întrucât ceea ce s-a întâmplat la Nottingham a fost "o monstruozitate".În opinia realizatorului, modul în care Bute a pierdut titlul mondial IBF în faţa lui Carl Froch nu a fost o înfrângere. Badea este de părere că stafful lui Bute ar fi vândut meciul.

"Mulţi spun că a fost o înfrângere, dar a fost un dezastru. Eu mă simt jignit de prestaţia lui Lucian Bute pentru că am investit energie şi expunere publică, având încredere în profesionalismul său", a spus Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" nu a găsit nicio explicaţie rezonabilă şi raţională pentru dezastrul care s-a întâmplat la Nottingham.

 "Eu nu a văzut aşa ceva în viaţa mea(...). După 20 de ani de box, nu poţi să spui că ai o zi proastă şi să te retragi în corzi, e ceva complet ilogic. Meciul a fost vândut de staff, ori Bute a fost drogat", a conchis Badea.Bute a înregistrat prima înfrângere la profesionişti, după 30 de victorii, între care 9 au fost în apărarea titlului mondial.

Lucian Bute se întoarce astăzi în România,
după ce a pierdut centura mondială în meciul cu britanicul Carl Froch.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "ÎN GURA PRESEI" DE LA ANTENA 3.

Parteneri
x close