Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Poporul român a fost salvat de la nesimţire de oamenii care au decis să strige că nu au murit

Badea: Poporul român a fost salvat de la nesimţire de oamenii care au decis să strige că nu au murit

Badea: Poporul român a fost salvat de la nesimţire de oamenii care au decis să strige că nu au murit
Sursa foto: Foto: Antena3
26 Ian 2012   •   00:03

Mircea Badea a vorbit, emoţionat, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "In gura presei", despre perseverenţa oamenilor care au continuat să iasă în Piaţa Universităţii, dar şi în alte oraşe din ţară, îndurând viscolul şi ninsoarea şi cerând demisia lui Traian Băsescu, lui Emil Boc şi alegerile anticipate.

"Credeam cumva că poporul român este în starea sa de comă, în care nu reacţionează. Ceea ce am văzut azi m-a impresionat foarte mult pentru că vremea odioasă nu a fost resimţită ca atare în Piaţa Universităţii. Este vorba despre eroism" a afirmat Badea.

Realizatorul TV îşi exprimă aprecierea faţă de oamenii care au ales să protesteze în pieţe adăugând faptul că, prin gestul lor, "au salvat întregul popor de la nesimţire"

"Astăzi a fost unul dintre acele momente care m-au emoţionat. Am întâlnit astfel de momente în filme. Dar de data asta nu a fost vorba de un film, ci de o realitate netrucată, nelucrată. Poporul român a fost salvat de la nesimţire de acei câţiva oameni care, de câteva zile la rând, au decis să strige că nu au murit. Poporul român a fost salvat de la nesimţire de aceşti oameni" a declarat Mircea Badea.

VEZI AICI INREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "IN GURA PRESEI"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Antena 3
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close