Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Presa din România funcţionează pe sistemul "grămada cere vârf". "Dacă a mâncatul unul un găinaţ, să-l mâncăm toţi!"

Badea: Presa din România funcţionează pe sistemul "grămada cere vârf". "Dacă a mâncatul unul un găinaţ, să-l mâncăm toţi!"

Badea: Presa din România funcţionează pe sistemul "grămada cere vârf". "Dacă a mâncatul unul un găinaţ, să-l mâncăm toţi!"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Iul 2012   •   00:02

Presa de la noi funcţionează pe sistemul grămada cere vârf, a comentat Mircea Badea, luni seara, făcând referire la declaraţiile cancelarului german Angela Merkel interpretate greşit.

"Presa din România este pe sistemul şi grămada cere vârf. Dacă a mâncatul unul un găinaţ, să-l mâncăm toţi!", a spus Mircea Badea, în ediţia de luni seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Traian Băsescu a avut luni o discuţie telefonică cu Angela Merkel. La sfârşitul acestei convorbiri, purtătorul de cuvânt al Guvernului Federal, Steffen Seibert, a postat pe site-ul Cancelariei un comunicat.

Potrivit cotidianul.ro, presa de la Bucureşti nu a interpretat cuvintele Angelei Merkel în mod corect, aceasta fiind foarte precaută în legătură cu situaţia din România. "Consider inacceptabil dacă într-o ţară UE se încalcă principiile de bază ale statului de drept".

În schimb presa din România a interpretat cuvintele Angelei Merkel astfel: "Încălcarea statului de drept în România este inaceptabilă".




×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close