Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Procurorul de caz e obosit că nu a mai dormit de 2 zile? Poate e prea dură meseria pentru el. Să se lase!

Badea: Procurorul de caz e obosit că nu a mai dormit de 2 zile? Poate e prea dură meseria pentru el. Să se lase!

Badea: Procurorul de caz e obosit că nu a mai dormit de 2 zile? Poate e prea dură meseria pentru el. Să se lase!
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Mar 2012   •   11:54

Mircea Badea a comentat, în ediţia de duminică seară a emisiunii "În gura presei", declaraţiile procurorului general Codruţa Kovesi cu privire la presiunile la care a fost supus procurorul de caz din dosarul deputatului fugar Mihail Boldea.

"A venit luluţa (n.r. - Kovesi) care spus ca procurorul de caz e obosit că nu a mai dormit de 2 zile. Dar că**ţa moale a făcut? Poate s-o fi stricat la stomac, de exemplu, nu ştiu. Poate se manifesta împrăştiat din cauză că o fi mâncat iaurt coclit. Iar în timpul ăsta, Boldea, care lua ceai de mentă şi nu avea această problemă, o ardea prin Kenya" spune Badea.

Realizatorul "În gura presei" consideră că procurorul nu are nici o scuză privind fuga din ţară a deputatului Boldea.

Deci, procurorul a fost a stricat la stomac şi dacă vreţi să ştiţi, nici sex nu a mai făcut de 3 săptămâni, şi, de ce nu, probabil mâine poimâine vor fi şi astfel de justificări" constată amuzat Badea

"Eu ce să fac pentru el? Poate e prea dură meseria pentru el. Să se lase! Să se ducă liniştit şi să îşi ia altă meserie. Ce facem acum, ne plângem de milă unii altora?! Între timp, s-o fi odihnit? Mă dacă e stresat aşa, ca să mai scape de presiunea mediatică, să îl detaşeze temporar, măcar până vine Boldea, că aşa a spus, că vine! " a mai adăugat Badea.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Kenya
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close