Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Răspunsul lui Băsescu la proteste? Eventual "Jos Boc", alegeri anticipate în niciun caz

Badea: Răspunsul lui Băsescu la proteste? Eventual "Jos Boc", alegeri anticipate în niciun caz

Badea: Răspunsul lui Băsescu la proteste? Eventual "Jos Boc", alegeri anticipate în niciun caz
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Feb 2012   •   23:37

Mircea Badea a comentat în ediţia specială de luni seară, de la Antena 3, răspunsul pe care l-a dat preşedintele Traian Băsescu poporului român la cele trei cereri: “Jos Băsescu!”, “Jos Boc! “Alegeri anticipate!”.

“Nu este vorba despre tunsul de la SIE, ci despre de ce a demisionat Emil Boc, în cele din urmă. Păi, pentru că nişte mii de oameni au zis aşa: jos Băsescu, jos Boc şi alegeri anticipate! Şi ele zic mai departe. Cu privire însă la alegerile anticipate, Băsescu a spus aşa: Sunt conştient că milioane de români doresc asta, eu nu doresc! Deci, încerc încă să prostesc pe cine voi prosti că uite ... jos Boc!” a exclamat Badea.

Realizatorul In gura presei subliniază însă că, de fapt, prin discursul său, Traian Băsescu exclude sub orice formă posibilitatea organizării alegerilor anticipate ceea ce, cu suguranţă, ar însemna înlăturarea sa de la putere.

“De fapt, preşedintele României a răspuns în sfârşit cererilor din stradă cu eventual jos Boc, alegeri anticipate în nici un caz. Acesta este răspunsul lui Băsescu pentru noi” a afirmat Badea.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close