Antena 3 Actualitate Media Badea şi candidaturile mondene la Primăria Capitalei: De ce n-ar fi şi Irinel primar?

Badea şi candidaturile mondene la Primăria Capitalei: De ce n-ar fi şi Irinel primar?

09 Ian 2012   •   12:01
Badea şi candidaturile mondene la Primăria Capitalei: De ce n-ar fi şi Irinel primar?
Sursa foto: Foto: Antena 3

Mircea Badea a abordat, în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii "In gura presei", subiectul privind candidaturile mondene la Primăria Capitalei.

Realizatorul TV se referă cu precădere la candidatura omului de afaceri Irinel Columbeanu, anunţată printr-un clip postat pe internet.

"Am auzit ca Irinel vrea să candideze la Primăria Capitalei pentru că oamenii din Bucureşti au nevoie de un gospodar" a afirmat amuzat Badea. 

"Eu ştiu de ce suntem aşa ironici în legătură cu această candidatură. Pentru că ne amintim că Viorel Lis a fost primarul Capitalei. Dacă luăm în calcul personajele din emisiunile colorate de la TV, care au ca titlu "Şoc: ...", de ce n-ar fi şi Irinel primar?" a comentat ironic Badea.

Badea aminteşte în emisiunea sa că şi preşedinta Partidului Fotomodelelor, Sânziana Buruiană va candida la Primăria Capitalei, platforma dotatei blondine reprezentând "balcoanele la vedere".

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close