Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni

Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni

Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni
Sursa foto: Foto: Antena3
24 Noi 2011   •   23:55

Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi a emisiunii "In gura presei", un articol publicat în Evenimentul Zilei, care dezbate problema puilor de carne, hrăniţi la foc continuu, în baterii, cu hormoni şi antibiotice care ne pun în pericol sănătatea.

Badea s-a arătat amuzat de felul în care a fost scris articolul cu pricina, precizând faptul că "trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii"  adăugând despre autorul articolului că are impresia că "a descoperit găina care naşte puii vii".

"Evident că tot ce halim e plin de hormoni. Nu există pe planeta asta şansa de a trăi sănătos. Suntem DECÂT  7 miliarde. Într-o sută de ani ne-am făcut 7 miliarde de ani. Planeta se întâmplă pe bază de profit. Oricum legile naturale nu mai sunt demult respectate. Eu am fost în comă când eram mic. Dacă nu ar fi existat medicina modernă nu mai existam acum" a adăugat Mircea Badea.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close