Antena 3 Actualitate Media Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni

Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni

24 Noi 2011   •   23:55
Badea: Trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii! Tot ce halim e plin de hormoni
Sursa foto: Foto: Antena3

Mircea Badea a comentat, în ediţia de joi a emisiunii "In gura presei", un articol publicat în Evenimentul Zilei, care dezbate problema puilor de carne, hrăniţi la foc continuu, în baterii, cu hormoni şi antibiotice care ne pun în pericol sănătatea.

Badea s-a arătat amuzat de felul în care a fost scris articolul cu pricina, precizând faptul că "trebuie să fii retardat ca să nu ştii cum sunt crescuţi puii"  adăugând despre autorul articolului că are impresia că "a descoperit găina care naşte puii vii".

"Evident că tot ce halim e plin de hormoni. Nu există pe planeta asta şansa de a trăi sănătos. Suntem DECÂT  7 miliarde. Într-o sută de ani ne-am făcut 7 miliarde de ani. Planeta se întâmplă pe bază de profit. Oricum legile naturale nu mai sunt demult respectate. Eu am fost în comă când eram mic. Dacă nu ar fi existat medicina modernă nu mai existam acum" a adăugat Mircea Badea.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close