Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Un imbecil a gândit formatul noului talon auto. Nu mai cuprinde informaţii, însă îl cari cu servieta

Badea: Un imbecil a gândit formatul noului talon auto. Nu mai cuprinde informaţii, însă îl cari cu servieta

Badea: Un imbecil a gândit formatul noului talon auto. Nu mai cuprinde informaţii, însă îl cari cu servieta
Sursa foto: Foto: Antena3
21 Noi 2011   •   17:24

 Mircea Badea a comentat, în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei", despre noile taloane auto. Realizatorul TV s-a plâns că documentul are dimensiuni mult prea mari pentru a încăpea într-un portofel.

"Eu şi un prieten avem o problemă comună. Talonul de la maşină este uriaş. Nu încape. Oricât te-ai strădui nu încape, o bună bucată rămâne afară. E destul de nasol, mai ales pe frigul ăsta", a spus Badea.

"De ce ar face cineva o asemenea urieşenie? Adică omul nu are un portofel, are o servietă diplomat pe care o atârnă de buzunar", consideră realizatorul "În gura presei".

Badea a spus că noul talon auto nu mai are nici un fel de date, cum se întâmpla la modelul vechi, în schimb "este ditai vaca".

"De ce ar fi făcut cineva mizeria asa de talon aşa?", întreabă Mircea Badea.

"Mie nu-mi încape în portofel. Eu nu vreau să umblu după mine cu o monstruozitate. Nu încape decât dacă ai o geantă de voiaj pe care să o târăşti după tine", a spus Badea.

"Imbecilul, că trebuie să fie idiot clar cel care a desenat acest talon auto, nu s-a gândit şi el că trebuie băgat într-un portofel care trebuie să încapă şi el într-un buzunar. Plus că nu mai are nici o informaţie. De ce aş face un astfel de format?", a fost concluzia lui Badea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea masina
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close