Antena 3 CNN Actualitate Media Carmen Avram a obţinut premiul pentru jurnalism în cadrul Galei Premiilor Flacăra

Carmen Avram a obţinut premiul pentru jurnalism în cadrul Galei Premiilor Flacăra

Carmen Avram a obţinut premiul pentru jurnalism în cadrul Galei Premiilor Flacăra
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Dec 2011   •   07:23

Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "În premieră" de la Antena 3 a obţinut aseară premiul pentru Jurnalism în cadrul Galei Premiilor Flacăra 2011. Acestea sunt cele mai vechi şi mai cunoscute distincţii din presa românească, oferite pentru realizări semnificative din domeniile: literatură, teatru şi film, muzică, arte plastice, ştiinţă, jurnalism, sport şi management.

Ediţia din acest an a Galei Premiilor Flacăra stă sub semnul aniversării a 100 de ani de la primul număr al revistei Flacăra, fondată în 1911 de politicianul, scriitorul şi gazetarul Constantin Banu.

De-a lungul timpului, revista Flacăra a premiat peste 400 de personalităţi, oameni care reprezintă adevărata enciclopedie a valorilor României contemporane. Oameni esenţiali, oameni puternici. Oameni care au modelat istoria şi cultura unei naţiuni. "Nu mă ridic la nivelul lor, dar e extraordinar că eu pot să fiu acolo. E un premiu pe care revista Flacăra ni l-a dat . Au recunoscut pasiunea cu care se face emisiunea asta" a declarat Carmen Avram.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, echipa emisiunii "În premieră" le pregăteşte telespectatorilor o ediţie cu totul specială. "E o ediţie specială cu nişte materiale foarte foarte frumoase, care se filmează chiar acum în nişte locuri de poveste şi cu nişte oameni care o să vă facă plăcere să-i vedeţi în seara respectivă", a adăugat realizatoareai emisiunii În Premieră.

 





×
Subiecte în articol: carmen avram In premiera
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close