Antena 3 CNN Actualitate Media Carmen Avram a obţinut premiul special al juriului la gala TV Mania 2011

Carmen Avram a obţinut premiul special al juriului la gala TV Mania 2011

Carmen Avram a obţinut premiul special al juriului la gala TV Mania 2011
07 Dec 2011   •   00:30

Emisiunea "ÎN PREMIERĂ'' difuzată de Antena 3 a obţinut un nou trofeu. Realizatoarea, Carmen Avram a luat premiul special al juriului la gala Premiilor TV Mania 2011. "Mi se pare extraordinar că TV Mani ne-a dat un premiu. Lucrăm de un an la emisiunea asta şi n-am obosit deloc şi sunt mândră de ei ca echipă", a declarat Carmen Avram.

Acesta este al doilea premiu câştigat de această emisiune în ultima săptămână, după ce a obţinut şi premiul pentru Jurnalism în cadrul Galei Premiilor Flacăra 2011.

Luna trecută, la Londra, în cadrul premiilor AIB, Carmen Avram şi echipa emisiunii "În Premieră" de la Antena 3 au câştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI (The AIB's International Jury Highly Commends), pentru documentarul "Oraşul Otrăvit".

Materialul realizat de echipa „În premieră“ a fost premiat la cea mai râvnită categorie a competiţiei, categoria "Best Investigative documentary - TV" (Cel mai bun documentar de investigaţie pentru TV), unde a concurat cu materiale realizate de televiziunile CNN International, BBC, Aljazeera English sau Channel News Asia.



Carmen Avram a mai fost premiată şi la Gala premiilor APTR din acest an, ediţia a XXI-a. Ea a fost laureată la categoria "Condiţia umană", pentru campania "Împreuna dăm viaţă poveştilor", realizată pentru Observator.

 


×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close