Antena 3 Actualitate Media Ce salariu are Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României

Ce salariu are Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României

14 Mar 2016   •   15:13
Ce salariu are Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României

Artistul și-a însoțit adesea în copilărie mama în culise la teatru, iar mai târziu Iarina Damian i-a fost primul profesor de teatru, scrie click.ro.

”Mama ca actor era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială – eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună – cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de ceilalţi, dar na, «ceilalţi» se ocupă de «treburi serioase»”.

Întrebat dacă s-a simțit vreodată tentat să plece din țară, Tudor a mărturisit că n-a avut timp să se gândească la asta. ”Nu prea am apucat să mă gândesc la asta pentru că eu am avut norocul să mă angajez la teatru pe la 22 de ani. Când m-am angajat la Comedie, deja jucam într-un spectacol în care mă distribuise Tocilescu. Şi înainte jucasem la Frunză, în proiectul Uniter – Trupa pe Butoaie. Astfel că în anul patru de facultate, la sfârşit, eu deja jucam. Oamenii nu pleacă din ţară pentru că le merge profesional.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close