Antena 3 CNN Actualitate Media Ciuvică, enumerând funcţiile în care a fost numită Udrea: Se supără pe amantele altora

Ciuvică, enumerând funcţiile în care a fost numită Udrea: Se supără pe amantele altora

Ciuvică, enumerând funcţiile în care a fost numită Udrea: Se supără pe amantele altora
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Iun 2012   •   10:50

Nemulţumirea este extrem de puternică în PDL. Nimic din ce s-a decis nu a trecut fără acordul Elenei Udrea şi nici o afacere importantă nu s-a făcut fără să treacă pe la Cocoş, a declarat, duminică, jurnalistul Cornel Nistorescu, referitor la afirmaţiile fostului ministru al Dezvoltării din timpul şedinţei Colegiului Director al PDL de joi.

"Sentimentul meu este că nemulţumirea este extrem de puternică în PDL. Nimic din ce s-a decis nu a trecut fără acordul Elenei Udrea şi nici o afacere importantă nu s-a făcut fără să treacă pe la Cocoş. Ea şi cu consortul ei au fost un fel de placă turnantă prin care foarte multe decizii economice al Guvernului au trecut. Şi care nu au trecut neapărat pe la Cotroceni. In familie şi cu un grup restrâns au făcut un fel de placă turnantă prin care au trecut astfel de decizii" a declarat Nistorescu în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Referitor la afirmaţiile fostului ministru Elena Udrea, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice Mugur Ciuvică s-a arătat uluit că tocmai ea se supără pe astfel de numiri.

"Mă gândeam în câte funcţii a fost numită Udrea. Că a fost numită consilier prezidenţial, şefa Cancelariei Prezidenţiale, apoi şefa pe la partid, apoi ministereasă de vreo 3 ori în vreo 3 Guverne, şi se supără pe amantele altora. Asta mi se pare foarte tare" a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

"Îmi spuneţi că mi-am numit apropiaţii în funcţii dar să nu uităm că mulţi dintre voi m-aţi rugat să vă pun amantele în funcţii" le-a reproşat Elena Udrea colegilor ei, în şedinţa de Colegiului Director al PDL de joi.



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close