Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Grigore a demisionat din CNA: Nu pot funcţiona sub presiune permanentă

Dan Grigore a demisionat din CNA: Nu pot funcţiona sub presiune permanentă

Dan Grigore a demisionat din CNA: Nu pot funcţiona sub presiune permanentă
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Mar 2012   •   11:04

Pianistul Dan Grigore şi-a dat demisia, joi, din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului.

„Demisionez din Consiliul Audiovizualului pentru că nu pot funcţiona într-o instituţie care e obligată să lucreze într-un climat de presiune permanentă“ , a declarat pianistul.



Fostul membru al CNA a luat această decizie după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Dan Grigore nu are onoare.

“Dacă până la şedinţa următoare nu proliferează scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA“, a spus Dan Grigore, membru CNA, înainte de şedinţa de la începutul săptămânii.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că eventuala demisie a membrului CNA Dan Grigore este exclusiv treaba acestuia, el precizând că nu-şi retrage afirmaţiile făcute la adresa acestuia, dimpotrivă, le susţine şi nu are pentru ce să-şi ceară scuze.

"Nu am pentru ce să-mi cer scuze. Toate afirmaţiile pe care le-am făcut sunt afirmaţii pe care le susţin în continuare, iar eventuala demisie a domnul Dan Grigore este exclusiv treaba domniei sale. Nu văd ce afirmaţie făcută de mine la Antena 3 ar putea fi pusă în discuţie şi în orice caz nu-mi retrag niciuna şi nu am pentru ce să-mi cer scuze", a declarat Antonescu, citat de Mediafax.

Dan Grigore împlineşte, în decembrie 2012, două mandate a câte şase ani în CNA. Pe 19 decembrie 2006, el a fost a numit în Consiliu de Parlamentul României, la propunerea Guvernului, pentru perioada 2006 - 2012.



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close