Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, lecție uimitoare de viață pentru Olivia Steer

Dan Negru, lecție uimitoare de viață pentru Olivia Steer

Dan Negru, lecție uimitoare de viață pentru Olivia Steer
19 Dec 2016   •   10:56

Vedeta Antenei 1 relatează povestea inventatorului vaccin care a salvat nenumărate vieți. O lecție ce i-ar putea servi de minune și Oliviei Steer, una dintre campioanele curentului anti-vaccin.

"George Clooney a anuntat ieri ca va juca joaca rolul lui Jonas Salk, creatorul vaccinului contra poliomielitei. O lectie buna pentru cei care promoveaza anti-vaccinarea: Salk nu a cerut niciun ban pentru inventia sa si a refuzat sa o patenteze. Intrebat de CNN de ce a refuzat sa patenteze vaccinul a raspuns: se patenteaza soarele? Salk a continuat sa traiasca din salariul de medic si e de notorietate faptul ca marile companii aeriene i-au oferit gratuitate pe toate zborurile, ca in restaurante nu era niciodata lasat sa plateasca sau ca Mercedes si Chevrolet ii puneau la dispozitie masini gratis.A murit in 1995 cu un salariu de 72 mii de dolari pe an desi se estimeaza ca patentul inventiei i-ar fi putut aduce peste 2 miliarde de dolari", a scris Dan Negru pe Facebook.

Jonas Edward Salk (n. New York City, New York, SUA, 28 octombrie 1914 - d. La Jolla, California, SUA, 23 iunie 1995) a fost un medic virusolog american, creatorul vaccinului contra poliomielitei.(Wikipedia).

×
Subiecte în articol: Dan Negru olivia steer vaccin
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close