Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Voiculescu, mesaj emoţionant de Crăciun

Dan Voiculescu, mesaj emoţionant de Crăciun

Dan Voiculescu, mesaj emoţionant de Crăciun
25 Dec 2015   •   14:52

Dan Voiculescu a transmis un mesaj de Crăciun, în care vorbeşte despre familie, despre dragostea pe care le-o poartă fiecăruia dintre nepoţi şi despre liniştea de care cu toţii avem nevoie în această perioadă. 

 
Profesorul Dan Voiculescu scrie pe blogul personal că, în această zi sfântă, gândurile sale se îndreaptă către cele mai dragi persoane din viaţa lui. 
 
"După un an mai greu și mai complicat ca oricând, venirea sărbătorilor ar trebui sa fie un moment de liniște, relaxare și căldură sufletească alături de cei 5 nepoți, două fetițe - Eve și Mara și trei băieți - Dan, Dănuț, Vlăduț de cele trei fete ale mele - Corina, Camelia și Dana, de cei doi gineri - Lari și Sorin, de soția mea - Liana", a scris Dan Voiculescu pe blog.
 
Profesorul dezvăluie şi un secret: mai are un băiat pe care îl împarte cu familia lui, ceea ce nu îl opreşte pe Dan Voiculescu să îl iubească la fel de mult.
 
"Românilor le doresc indiferent de vârstă, de opțiunea politică, de statutul material sau social să aibă parte de respect și dragoste din partea semenilor, să trăiască în pace și cu rost pe acest pământ și să aibă sărbători liniștite alături de cei dragi!!, a mai scris Dan Voiculescu.

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close