Antena 3 CNN Actualitate Media De Paşte, la Antena 2, surprizele ies din shOU!

De Paşte, la Antena 2, surprizele ies din shOU!

De Paşte, la Antena 2, surprizele ies din shOU!
12 Apr 2012   •   22:17

De Paşte, distracţia este rezervată tuturor telespectatorilor care vor urmări programele speciale ale Antenei 2!
 
Florentina Fântanaru îi invită pe cei de acasă să urmărească trei ediţii de calibru "Dincolo de aparenţe”. Vineri, de la ora 17:00, Dan Tudor va fi prezent în platoul emisiunii, urmând ca sâmbătă, de la ora 16:30, Rudel Obreja să treacă "Dincolo de aparenţe”. Duminică, tot de la 16:30, Denis Ştefan va continua şirul confesiunilor exclusive, în emisiunea Florentinei Fântanaru.
 
Irinel Columbeanu va povesti la "Distracţia pe vremea mea” de sâmbătă, de la ora 19:05, cum se distra în tinereţe, aventurile cât şi păţaniile prin care a trecut. Alături de el vor fi, de asemenea, invitaţi Florentina Opriş, Cristi Stanciu şi Andreea de la Amadeus.
 
Dansul şi voia bună se vor regăsi, ca de obicei, la "Petrecem k lumea”, duminică-19:15, unde Ana Maria Petre şi Fredi Camacho au pregătit un show de excepţie, avându-i invitaţi pe: Florica Zaha, Cătălin Crişan, Gelu Voicu, Marina Florea, Radu Captări, Mihalis Dumitrache, Lavinia Răducanu.
 
Cristi Brancu şi Oana Turcu promit un supershow în ziua de Paşte, la "Confidenţial” avându-i invitaţi pe Maria Dragomiroiu, Viorica şi Ioniță din Clejani, Oana Sârbu, Adriana Bahmuţeanu, Minodora, Adriana Antoni şi Simona Bălănescu. Monica Tatoiu îi va înfrunta pe ziariştii prezenţi la "Conferinţa de presa”, sâmbătă, de la ora 20:30.
 
În Vinerea Mare, Oana Roman va avea parte de o întâlnire neaşteptată. Cum pe 13 aprilie va fi ziua ei de naştere, cei mai apropiaţi prieteni ai săi au complotat alături de staff-ul emisiunii pentru a-i face o surpriză de proporţii. Cornel Păsat, Mioara Roman, Catinca Roman, George Ciubotaru, Mirela Vescan, Laurent Tourette au fost prezenţi la filmările emisiunii difuzate vineri, de la ora 19:30.
 
A doua zi de Paşte,"Agentul Vip” continuă sărbătoarea cu cei mai îndrăgiţi artişti: Radu Pietreanu, Ionuţ Galani, Mircea Cazan şi Maria Carneci. 

×
Subiecte în articol: Paste
Parteneri
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului
x close