Antena 3 CNN Actualitate Media El a ales România - Andras Libal, omul ştiinţei şi al credinţei

El a ales România - Andras Libal, omul ştiinţei şi al credinţei

El a ales România - Andras Libal, omul ştiinţei şi al credinţei
de S.T.    |    12 Iul 2012   •   13:05

Un optimism plin de forţă, o sensibilitate aproape copilărească. Un stil propriu de a urni lucrurile, o minte în permanentă alertă. Un personaj plin de profunzime și de aparente contradicţii. Nu se întreabă niciodată ce trebuie făcut, ci face. Nu se plânge, ci acţionează. Nu blamează, ci caută să înţeleagă.

Andras Libal ne dă o idee despre cum poate fiecare dintre noi să schimbe lumea câte puţin, prin profesia pe care o stăpânește, prin educaţia pe care o are, prin implicarea de care este în stare, prin ce știe să facă cel mai bine.

La 33 de ani, acest tânăr strălucit a găsit unele răspunsuri, căutându-le deopotrivă în știinţă și în credinţă.

Citiţi mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Aceste poveşti fac parte din campania Viitorul suna RO: ei au ales România!, lansată de Income.

Income va prezintă un proiect ce promovează oameni excepţionali în domeniile lor, care au deprins în afara ţării un alt mod de viaţă, de a se comporta, de a se raporta la ceilalţi şi care pot fi oricând o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Sunt oameni noi, care au ceva de spus şi a căror valoare a fost confirmată în instituţii de prestigiu din străinătate. Suntem onoraţi să va prezentăm poveştile extraordinare ale acestor personaje, care văd totul cu un ochi format în alte spaţii culturale şi care privesc viitorul cu o seninătate străină României...




×
Subiecte în articol: Income Magazine
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close