Antena 3 CNN Actualitate Media Faceţi cunoştinţă cu furnizorii Casei Regale a României

Faceţi cunoştinţă cu furnizorii Casei Regale a României

Faceţi cunoştinţă cu furnizorii Casei Regale a României
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    16 Apr 2012   •   12:33

Emisiunea de reportaje "În premieră" a adus în faţa telespectatorilor un material inedit care îi prezintă pe furnizorii familiei regale.

Aproximativ 40 de companii româneşti au obţinut statutul de furnizor al Casei Regale, un statut care se dobândeşte greu şi se poate pierde extrem de uşor. Condiţiile sunt clare: calitate, seriozitate, consecvenţă şi discreţie. Cei care au devenit furnizori spun că aşteptarea merită. Nu pentru bani, ci pentru onoare.

Sunt furnizori de mâncare, băutură, electrocasnice, dar şi haine, bijuterii, vopseluri, servicii hoteliere, de catering sau de furnizare. Câţiva dintre ei erau furnizori înainte de plecarea regelui în exil.

Este o tradiţie la fel de veche ca şi Casa Regală a României şi unele companii care erau furnizori regali în 1922, şi-au redobândit acest statut de curând.


„În premieră” este emisiunea ce a fost premiată de juriul mondial al Association for International Broadcasting, la categoria "Cea mai bună investigaţie jurnalistică".

Carmen Avram şi echipa ei te invită să vizitezi site-ul emisiunii: inpremiera.antena3.ro. Aici vei găsi arhiva emisiunilor marca "În premieră", precum şi detalii despre cei care îţi aduc reportaje de excepţie.

×
Subiecte în articol: In premiera statut
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close