Antena 3 CNN Actualitate Media Ghidul Pacient 360 , din 12 noiembrie 2012 cu Jurnalul Naţional

Ghidul Pacient 360 , din 12 noiembrie 2012 cu Jurnalul Naţional

Ghidul Pacient 360 , din 12 noiembrie 2012 cu Jurnalul Naţional
09 Noi 2012   •   14:50

Vrei să afli informaţii actuale despre cele mai frecvente boli? Ştii cum te poţi trata în străinătate? Ai aflat că pentru foarte multe boli cronice există asociaţii de pacienţi care te pot ajuta ? Ştii cui să te adresezi în caz de malpraxis?  Din 12 noiembrie, Jurnalul National îţi aduce Ghidul Pacient 360, editia 2012. Un produs Houston NPA! Învaţă să ai grijă de sănătatea familiei tale! 264 pagini de informaţie medicală, noutăţi terapeutice şi legislative explicate pe înţelesul tuturor! Interviuri cu lideri de opinie din medicină!  

Cititorii vor descoperi în Ghidul Pacient 360 informaţii despre schimbările legislative din sănătate, despre cardul de asigurat, despre programele naţionale și despre tratamentele în străinătate. Informaţia medicală este validată de către specialiști și este prezentată într-un limbaj accesibil tuturor. Totodată,  informaţia este structurată pe diferite domenii: medicină de urgenţă, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, reumatologie, urologie, pediatrie și oncologie. Totodată în Ghidul Pacient 360 veţi citi şi despre ceea ce înseamnă cu adevărat un stil de viaţă sănătos.

Ghidul Pacientului Român apare anual și se află la cea de-a treia ediţie. Este o publicaţie dedicată publicului larg în principal, dar și personalului medico-sanitar care poate folosi Ghidul ca instrument de comunicare cu pacienţii și de informare asupra asociaţiilor de pacienţi din România.

           

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close