Antena 3 CNN Actualitate Media HALLOWEEN 2017!. Cele mai tari filme de HALLOWEEN 2017!

HALLOWEEN 2017!. Cele mai tari filme de HALLOWEEN 2017!

HALLOWEEN 2017!. Cele mai tari filme de HALLOWEEN 2017!
31 Oct 2017   •   00:17

HALLOWEEN 2017! Filmul ''Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween'', un amestec de comedie şi horror, a dominat box-office-ul nord-american în acest week-end, urcând pe primul loc, în prima săptămână de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, relatează AFP. HALLOWEEN 2017!. Google marchează ediția din acest an a HALLOWEEN 2017! cu un logo special

HALLOWEEN 2017! Încasări uriașe în primul weekend

HALLOWEEN 2017 Cu Tyler Perry regizor, scenarist, producător şi actor în rolul principal, ''Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween'', produs de Lionsgate, o are ca eroină pe bunica Madea care, împreună cu prietenele sale, Bam şi Hattie, se aventurează într-un camping bântuit. Cu încasări de 21,6 milioane de dolari în primul său week-end, 'Boo 2!' este cel de-al zecelea film realizat de Tyler Perry care debutează pe primul loc în box-office, potrivit site-ului de specialitate Deadline.

HALLOWEEN 2017!'Geostorm', o altă premieră, intră direct pe locul doi, însă încasările sunt dezamăgitoare pentru o producţie a studiourilor Warner Bros, potrivit AFP. Thriller-ul SF a adus încasări de 13,3 milioane de dolari.

HALLOWEEN 2017! Filmul horror 'Happy Death Day' îşi pierde poziţia de lider în clasament, ocupând locul trei, cu doar 9,4 milioane de dolari în cel de-al doilea week-end şi 40,7 milioane de dolari de la lansare. Produs de Jason Blum, cunoscut pentru ''Paranormal Activity'', un alt film de succes al genului, 'Happy Death Day' este povestea Teresei, o tânără studentă interpretată de Jessica Rothe, care retrăieşte în buclă ziua în care este ucisă.

HALLOWEEN 2017! Blade Runner pierde teren

HALLOWEEN 2017! Încasările peliculei 'Blade Runner 2049', continuarea filmului cult al lui Ridley Scott, cu Harrison Ford şi Ryan Gosling, continuă să scadă, cu doar 7,2 milioane de dolari în a treia săptămână de box-office, şi 74 de milioane în total, de la lansare.

HALLOWEEN 2017! Avându-i în rolurile principale pe Jeff Bridges şi Josh Brolin, povestea tragică a pompierilor americani care se luptă cu un incendiu devastator 'Only the brave' se poziţionează pe locul al cincilea, în prima săptămână de la lansare, cu încasări de şase milioane de dolari.

HALLOWEEN 2017! Următoarele poziţii din topul zece al box-office-ului nord-american sunt ocupate de:

6. ''The Foreigner', un thriller coproducţie anglo-chineză, în regia lui Martin Campbell, cu Jackie Chan şi Pierce Brosnan (5,4 milioane de dolari, respectiv 22,8 de milioane în două săptămâni).

7. 'It', o adaptare a cărţii maestrului stilului ''horror'' Stephen King (3,5 milioane şi 320,2 milioane de dolari în şapte săptămâni).

8. 'The Snowman' (3,4 de milioane de dolari)

9. 'American Made', cu Tom Cruise în rolul principal (3,2 milioane de dolari şi 45,5 milioane de dolari în patru săptămâni de la debut).

10. 'Kingsman: The Golden Circle' (3 milioane de dolari şi 94,6 milioane de dolari în total, în cinci săptămâni).

×
Subiecte în articol: Halloween Google Doodle Google Doodle
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close