Antena 3 CNN Actualitate Media How to Web 2011 - Sute de antreprenori şi specialişti din on-line s-au adunat la Bucureşti

How to Web 2011 - Sute de antreprenori şi specialişti din on-line s-au adunat la Bucureşti

How to Web 2011 - Sute de antreprenori şi specialişti din on-line s-au adunat la Bucureşti
Sursa foto: Foto: How To Web - Profilul Oficial de Facebook
10 Noi 2011   •   09:32

Ştim să facem bani, suntem creativi şi muncim până la epuizare. Sunt talentele românilor specializaţi în tehnologii avansate şi IT. Doar că la noi, afacerile făcute pe Internet sunt încă la început de drum faţă de modelul occidental. Sute de antreprenori s-au adunat la Bucureşti,  pentru a atrage atenţia că românii pot cuceri cu succes pieţele globale.

Antreprenoriatul este, în linii mari, acelaşi peste tot. Din păcate, la noi lipseşte susţinerea.

"Cea mai mare diferenţă în a fi antreprenor în România şi a fi antreprenor în California este aceea că, în California, sunt mii de organizaţii şi oameni care te sprijină să fii învingător, îţi uşurează munca", este de părere Doug Richard, dezvoltator în afacerile on-line.

Doug Richard


"Pentru o perioadă, vom încerca lucruri care nu vor merge, va fi greu pentru unii oameni", a adăugat şi Pablos Holman, specialist în invenţii web.

"Antreprenorii români sunt inteligenţi şi creativi, în acelaş timp ei sunt extrem de determinaţi şi au capacitate de efort foarte mare, poate superioară altor antreprenori din alte părţi ale lumii", a precizat şi antreprenorul Marius Ghenea.

Companiile globale susţin ideile de afaceri. Şi au venit şi în România pentru competiţia în care se vor întrece în idei şi proiecte zece participanţi din şase ţări.

Pablos Holman


"Scopul nostru este de a inspira antreprenoriatul în dezvoltarea unei platforme de unde tinerii să lase slujbele banale deoparte şi să-şi împlinească visele", a declarat Carlos Eduardo Espinal, investitor în antreprenoriat.

"Avem trei concurenţi, dintre cei zece, care sunt din România. Au afaceri care sunt foarte mult pe zona de mobile şi zona socială", a precizat Borgdan Iordache, co-fondator How to Web.

How to Web, cea mai importantă conferinţă de tehnologie şi afaceri web din Europa de Est, este la a treia ediţie la Bucureşti. Antena 3, Radio Zu şi The Industry sunt parteneri media ai evenimentului care a adus în România peste 750 de specialişti din Europa şi de peste Ocean.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close