Antena 3 CNN Actualitate Media ÎN PREMIERĂ: Despre viaţa care ar putea exista pe Marte şi succesul iei româneşti, duminică, la Antena 3

ÎN PREMIERĂ: Despre viaţa care ar putea exista pe Marte şi succesul iei româneşti, duminică, la Antena 3

Când a demonstrat că viaţa pe pământ poate exista şi altfel decât aşa cum o cunoaştem noi, românul Radu Popa a revoluţionat ştiinţa şi i-a uluit pe savanţi. „Se uitau la mine ca la un înapoiat. Era interesant ce spuneam, dar metodele cu care lucram erau aşa de primitive”, povesteşte Radu Popa.

ÎN PREMIERĂ: Despre viaţa care ar putea exista pe Marte şi succesul iei româneşti, duminică, la Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2013   •   16:43

A mers şi mai departe, a ajuns în America şi a făcut, din nou, istorie. „Am publicat o lucrare. Spuneam «Noi credem că a existat viaţă pe Marte în trecut»”, mărturiseşte acesta. Astăzi, românul este unul dintre cei mai importanţi oameni ai misiunii NASA de pe Marte, care ar putea găsi dovada că nu suntem chiar singuri în Univers. Şi în toate acestea, Divinitatea unde ar fi? Radu Popa are o teorie şi pentru asta, o auziţi „În premieră cu Carmen Avram”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

După decenii de aşteptare, ia românească face, în sfârşit, carieră internaţională, de această dată, vândută şi promovată de creatorii noştri. Cum se vinde în lume ia bunicii, aflaţi tot duminică seara, de la ora 21.00, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close