Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalistă TV, avertizată să fie atentă după ultimele emisiuni

Jurnalistă TV, avertizată să fie atentă după ultimele emisiuni

Jurnalistă TV, avertizată să fie atentă după ultimele emisiuni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    12 Iul 2016   •   15:44

Jurnalista Natalia Morari a anunţat că a primit mai multe mesaje prin care i s-a transmis că împotriva ei se pregătesc mai multe provocări, informează jurnal.md

Potrivit mesajului citit de jurnalistă, două persoane au primit indicaţii să se ocupe de cazul ei, adică fie atacată personal sau prin intermediul rudelor. Totodată, în text se menţionează că jurnalista „nu va termina cu bine”.

„Nu voi putea să spun din ce instituţie am primit un mesaj săptămâna trecută. Este vorba despre o sursă care îmi spunea toate informaţiile înainte şi care se confirmau, erau foarte interesante. Iată ce mi-a scris acum această persoană: „Ai grijă, am auzit pe la noi că nu vei finisa cu bine. Te rog ai grijă, iar la telefon pune o parolă, pentru orice eventualitate. Asta am auzit din discuţiile şefilor, sunt şocaţi de ultimele emisiuni. Cred că aceasta este problema mai mare. Cred că nu ar fi bine să te dai la provocări, care vor fi. Că aici arde totul, iar liniştea este falsă. Te asigur. Fă curat prin tot ce poate fi folosit împotriva ta”, a declarat jurnalista.

Morari a mai menţionată că sursa i-a scris şi numele persoanelor care se ocupă de cazul ei, însă nu le-a făcut publice, precizând că aceste nume sunt cunoscute.

×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close