Antena 3 CNN Actualitate Media Laura Bretan în finala America’s Got Talent. ”A fost o reprezentație de un milion de dolari!”

Laura Bretan în finala America’s Got Talent. ”A fost o reprezentație de un milion de dolari!”

Laura Bretan în finala America’s Got Talent. ”A fost o reprezentație de un milion de dolari!”
14 Sep 2016   •   08:15

Reprezentanție spectaculoasă în această noapte la finala America’s Got Talent! Laura Bretan, de doar 14 ani, a reușit să îi uluiască din nou pe jurații care au convenit că românca merită din plin premiul cel mare de un milion de dolari, scrie Libertatea.

Laura Bretan a urcat pe scenă într-o rochie lungă, albă, de prințesă, plină de luminițe, iar în spatele său a avut o orchestră. Pentru etapa finală a competiției, românca a ales „O Mio Babbino Caro”, aceeași pe care a cântat-o în preselecțiile pentru Românii au talent, iar opțiunea s-a dovedit una cât se poate de inspirată.

”Este ridicol!”, a exclamat la final Simon Cowell, cel cunoscut drept cel mai ”înfiorător” dintre jurați. ”Nu știu eu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce vedem este o persoană extraordinar de talentată”, a continuat acesta.

În asentimentul său a fost și celălalt membru masculin al juriului, Howie Mandel: ”Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari”.

×
Subiecte în articol: America's Got Talent laura bretan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close