Antena 3 CNN Actualitate Media Lovitură dură pentru Cătălin Măruță. Vestea a picat în urmă cu puțin timp

Lovitură dură pentru Cătălin Măruță. Vestea a picat în urmă cu puțin timp

Lovitură dură pentru Cătălin Măruță. Vestea a picat în urmă cu puțin timp
05 Apr 2016   •   22:12

„Cât e ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar?” a întrebat-o Florin Chilian pe deputata Aurelia Cristea (inițiatoarea legii) în emisiunea La Măruță.  Prețul acestei întrebări a costat Pro TV 20.000 de lei, scrie paginademedia.ro.
 
Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzi să amendeze emisiunea La Măruță cu 20.000 de lei pentru că moderatorul i-a permis invitatului să folosească un limbaj injurios, dar și pentru încălcarea dreptului la imagine al invitatei.
 
De unde a pornit totul:
 
Pe 17 martie, în emisiunea La Măruță s-a discutat despre intrarea în vigoare a legii antifumat, cu deputata Aurelia Cristea (inițiatoarea legii) și Florin Chilian, un aspru contestatar al legii. La un moment dat, Chilian o întreabă pe deputată „Cât este ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar? Cât tre să plătească un om? (...) Nu, vorbesc despre... Și acum citez dintr-un ministru care vorbea despre cum au grijă curvele de copiii lor care devin golani”.
 
Șase membri au votat pentru acordarea sancțiunii de 20.000 de lei: Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Dorina Rusu și Răsvan Popescu.
 

×
Subiecte în articol: Cătălin Măruță Florin Chilian
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close