Antena 3 CNN Actualitate Media Lovitură dură pentru Denise Rifai. CNA a dat somație publică pentru derapajele din emisiuni

Lovitură dură pentru Denise Rifai. CNA a dat somație publică pentru derapajele din emisiuni

Lovitură dură pentru Denise Rifai. CNA a dat somație publică pentru derapajele din emisiuni
02 Iun 2016   •   14:08

Emisiunile Denisei Rifai, de la Realitatea TV, care au devenit „virale” în online, au ajuns și la CNA. Forul audiovizual a decis să dea o somație publică postului Realitatea TV pentru mai multe ediții ale emisiunii electorale realizate de Denise Rifai, pentru prestația sa de moderator, scrie paginademedia.ro.

Dorina Rusu, membru CNA, cea care a și propus sancțiunea, a invocat un articol din decizia CNA privind alegerile electorale. Mai precis, un articol, în care se menționează, printre altele că realizatorii și moderatorii emisiunilor și dezbaterilor electorale au printre obligații „să formuleze clar întrebările, fără a fi tendențioase sau părtinitoare”.
Publicitate

CNA a analizat în ședința de astăzi mai multe monitorizări ale principalelor emisiuni TV privind campania electorală de la principalele posturi centrale. Printre acestea, și autosesizarea DorineI Rusu, membru CNA, Ora Primarului, de la Realitatea TV, emisiune realizată de Denise Rifai.

×
Subiecte în articol: realitatea tv CNA
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close