Antena 3 CNN Actualitate Media Mesaj HALUCINANT pe OTV, chiar înainte ca emisia să fie întreruptă

Mesaj HALUCINANT pe OTV, chiar înainte ca emisia să fie întreruptă

Mesaj HALUCINANT pe OTV, chiar înainte ca emisia să fie întreruptă
22 Ian 2013   •   19:34

Emisia OTV a fost întreruptă marţi, în jurul orei 18.40, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, în şedinţa din aceeaşi zi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii care îl are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, scrie Mediafax.


Sursă foto: Facebook

Iniţial, de la ora 18.00, emisia televiziunii a fost întreruptă pentru o jumătate de oră, pe ecran apărând, pe fond negru, textul "Emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta". În partea de jos a ecranului, pe crawl, a rulat un mesaj despre o conferinţă organizată de Dan Diaconescu marţi, la sediul televiziunii sale, presa fiind invitată să participe la eveniment.


În jurul orei 18.30, emisia postului a fost reluată, cu imagini de la conferinţa de presă organizată de Dan Diaconescu, după care, în jurul orei 18.40, emisia a fost întreruptă definitiv, pe ecranul televizoarelor apărând mira şi numărul deciziei luate de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru retragerea licenţei audiovizuale a televiziunii "CNA 45/22.01.2013".
   
CNA a retras, în şedinţa de marţi, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.

×
Subiecte în articol: CNA Dan Diaconescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close