Ministrul Muncii, despre profeţiile lui Băsescu privind criza economică

de S.T.    |    18 Iun 2012   •   22:46
Ministrul Muncii, despre profeţiile lui Băsescu privind criza economică Foto: Antena 3
Traian Băsescu, preşedintele României, a spus, luni, că o să mai avem încă un an de criză. Şeful statului le-a dat vestea proastă românilor în timpul întâlnirii cu Philippe Le Houérou, vicepreşedinte al Băncii Mondiale pentru Europa şi Asia Centrală.

De-a lungul anilor, preşedintele a avut diverse profeţii cu privire la criză. În anul 2008, Băsescu refuza ideea că România ar putea fi afectată de  criza economică. Mai mult, se promiteau salarii mai mari cu 50%.

Mai târziu, după numeroase afirmaţii contradictorii, salariile bugetarilor au fost tăiate cu 25%.


Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a fost invitata lui Mihai Gâdea, luni seară, la "Sinteza Zilei".

Ministrul Muncii este de părere că Traian Băsescu a ştiut de criza economică. Referindu-se la toţi cei care făceau profeţiile privind criza, Mariana Câmpeanu a afirmat că aceştia au ştiut de la început adevărul, dar minţeau pentru binele lor.

Pornind de la cele petrecute la alegerile locale, Mariana Câmpeanu consideră că sancţiunea PDL-ului a venit nu doar din pricina măsurilor de austeriate luate, ci din cauza celor întâmplate cu toţi reprezentanţii acestei guvernări.

"Au minţit în fiecare zi. Sunt convinsă că au ştiut adevărul şi că aceste declaraţii nu au fost făcute la întâmplare, ci au fost făcute în mod intenţionat ca oamenii să nu ştie ce-i aşteaptă mâine. Mă refer cu precădere la categoria salariaţilor şi a pensionarilor", a spus fostul ministru al Muncii în guvernul Tăriceanu.


Iată motivele reale pentru care s-a prăbuşit Partidul Democrat Liberal.
VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SINTEZA ZILEI" DE LA ANTENA 3

ExitPOLL
x close