Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: ”Băsescu se transformă într-un antibăsist. E dezgustător!”

Mircea Badea: ”Băsescu se transformă într-un antibăsist. E dezgustător!”

Mircea Badea: ”Băsescu se transformă într-un antibăsist. E dezgustător!”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
14 Sep 2016   •   00:14

Mircea Badea a comentat, marți seară, la ”În gura presei”, cele mai recente declarații făcute de fostul președinte Traian Băsescu cu privire la sistemul pe care el l-a creat.

Mircea Badea s-a minunat în emisiune de cât de mult îl plagiază Traian Băsescu, în discursurile sale despre statul de drept, ”după ce a plecat de la butoane”.

”Sunt sătul să mă plagieze Băsescu. Nu mai pot! Băsescu i-a inventat, din punct de vedere public, pe toți aștia care conduc România astăzi. Pe toți. Oricare. (...) Băsescu a stăpânit sistemul pe care el l-a creat. După ce el nu a mai fost la butoanele sistemului, sistemul și-a luat soarta, oarecum, în propriile mâini, făptuind și lucruri deloc pe placul lui Băsescu. Ce a făcut Băsescu? A început să mă plagieze”, a spus Mircea Badea.

”E perfect nebunesc să spui că niște oameni extraodinari și minunați au devenit așa niște oameni răi și abuzivi când nu mai ești tu șeful lor. E o mizerie. Practic, Băsescu se transformă în antibăsist. E dezgustător!”, a subliniat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close