Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Hăhăianu se întoarce, partea a doua, asta la vista Răzvă

Mircea Badea: Hăhăianu se întoarce, partea a doua, asta la vista Răzvă

Mircea Badea: Hăhăianu se întoarce, partea a doua, asta la vista Răzvă
de N.B.    |    17 Feb 2012   •   00:06

În cadrul ediţiei de joi seara, Mircea Badea comentează declaraţiile făcute de fostul director al companiei Transelectrica, care susţine că demisia de onoare nu produce efecte juridice şi ia în considerare o revenire în funcţie.

Realizatorul "În gura presei" consideră că demiterea lui Horia Hăhăianu nu a fost o decizie luată de primul ministrul, Mihai Răzvan Ungureanu, fără o aprobare de la superiori, iar fostul director are şanse foarte mari să revină în funcţie.

Minsitrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din funcţie, luni seara, pe directorul general al Transelectrica, Horia Hăhăianu, la solicitarea premierului. Potrivit unor surse oficiale, Ungureanu a solicitat demiterea lui Hăhăianu pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile.

Transelectrica a anunţat că "din cauza deficitului de energie electrică" din Sistemul Energetic Naţional-SEN (secete prelungite, temperaturi foarte scăzute, scăderea cotelor în lacurile de acumulare, reducerea stocurilor de cărbune, paăură şi gaze naturale), în anumite ore nu sunt resurse pentru acoperirea necesarului de consum şi de export.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close