Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mai bine să dăm bani la curve decât la procurori!

Mircea Badea: Mai bine să dăm bani la curve decât la procurori!

Mircea Badea: Mai bine să dăm bani la curve decât la procurori!
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    18 Apr 2012   •   12:40

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a comentat în cadrul ediţie de marţi seară achitarea lui Gigi Becali în dosarul Valiza.

Patronul Stelei a scăpat de condamnarea la 3 ani de închisoare cu suspendare. În plus, îşi va primi şi valiza cu 1,7 milioane de euro.

Vorbind de intelect, Mircea Badea a afirmat că latifundiarul Becali e la nivelul procurorilor.

Procurorii anticorupţie au susţinut că, în perioada 4-7 mai 2008, inculpatul Becali George a oferit suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de fotbal din cadrul clubului „Universitatea Cluj”pentru ca aceştia să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu prevăzute în contractele de joc. "Deci, despre ce vorbim?", s-a revoltat Badea.

Realizatorul este de părere că procurorii nu şi-au făcut treaba corespunzător. "De ce le dăm noi bani procurorilor? Degeaba(...) Pe bune, mai bine îi dăm la curve...sau de pomană(...) Ce fac procurorii de banii ăia, în afară de faptul că îşi bat jos de mine? Nimic" a spus necruţătorul Mircea, marţi, la Antena 3.

"Dacă i-aş arunca pe un câmp, banii aia din taxe, mi s-ar părea mai bine cheltuiţi decât să-i dau la procuratură", a conchis Badea.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALA A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei bani
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close