Antena 3 CNN Actualitate Media Miting de susţinere pentru West TV, după un nou abuz al RCS-RDS

Miting de susţinere pentru West TV, după un nou abuz al RCS-RDS

Miting de susţinere pentru West TV, după un nou abuz al RCS-RDS
Sursa foto: Foto: Vestic.ro
13 Dec 2011   •   11:21

Scoaterea fără motiv a televiziunii regionale WEST TV din pachetul de bază al operatorului de cablu ce deţine monopolul în Arad, RCS&RDS, a provocat reacţii de protest din partea conducerii şi angajaţilor postului TV, precum şi din partea societăţii civile arădene. Luni, mai mulţi susţinători ai postului West TV au ieşit în stradă şi au protestat faţă de acţiunea RCS.

Mai mult, începând de săptmâna trecută s-au strâns mii de cereri de reintroducere a West TV pe cablu, semnăturile fiind depuse sau urmând a fi depuse la sediul operatorului de cablu. De asemenea, o petiţie online a fost semnată de sute de persoane, conform Vestic.ro.

Tot săptămâna trecută s-a înregistrat un alt abuz al companiei RCS-RDS, care a eliminat postul Antena 2 din grila de programe în Bucureşti şi mai multe oraşe ale ţării.

Antena 2 este al doilea post al trustului Intact scos din grilă abuziv de operatorul de cablu, după ce RCS-RDS a refuzat să difuzeze postul GSP TV, care se află între cele 36 de televiziuni pe care operatorii de cablu din România trebuie să le retransmită în mod obligatoriu, conform principiului "must-carry" prevăzut în legislaţia audiovizuală.

×
Subiecte în articol: Antena 2
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close