Antena 3 CNN Actualitate Media Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat că pleacă din Televiziunea Română

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat că pleacă din Televiziunea Română

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat că pleacă din Televiziunea Română
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Iul 2012   •   21:54

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat, marţi seară, că a decis să plece din Televiziunea Română, din cauză că de sâmbăta trecută nu mai are dreptul să ia decizii editoriale pentru noile site-uri ale televiziunii publice, informează Mediafax.
   
"Am decis să plec din TVR mai repede decât anticipam: de sâmbătă nu mai am dreptul de a lua decizii editoriale pentru noile site-uri ale TVR (adică tvrinfo.ro, tvrplus.ro, tvr.ro şi site-urile de eveniment), aşa că am solicitat, începând de azi, întreruperea contractului de muncă", a scris Mona Dîrţu pe pagina ei de Facebook.
   
Mona Dîrţu mai spune că nu ştie care sunt motivele deciziei luate în weekend de noul preşedinte-director general (PDG) al TVR. Ea se referă la faptul că, sâmbătă, reprezentanţii TVR au anunţat, într-un comunicat de presă, că prin decizia PDG al Televiziunii Române, Claudiu Săftoiu, Monica Ghiurco, redactor-prezentator în cadrul Departamentului Emisiuni Informative, Colectivul Producţie şi Editare Emisiuni Informative, va coordona din punct de vedere editorial producţia, postarea şi distribuirea de conţinut prin şi de pe site-urile TVR.
 

×
Subiecte în articol: TVR claudiu saftoiu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close