Antena 3 CNN Actualitate Media Motivul pentru care Dan Negru nu merge la petreceri mondene: ”Acu' vreo 18 ani, un mare baștan de televiziune mi-a spus că...”

Motivul pentru care Dan Negru nu merge la petreceri mondene: ”Acu' vreo 18 ani, un mare baștan de televiziune mi-a spus că...”

Motivul pentru care Dan Negru nu merge la petreceri mondene: ”Acu' vreo 18 ani, un mare baștan de televiziune mi-a spus că...”
Sursa foto: Foto: Dan Negru.Facebook
22 Noi 2016   •   22:52

Dan Negru a explicat, într-un mesaj postat pe Facebook, motivul pentru care refuză să își facă apariția la petreceri mondene, chiar și atunci când este nominalizat pentru munca pe care o depune în televiziune.

"Iar n-ai venit la petrecere? Te-au nominalizat ăștia la Tv Mania la doua secțiuni, cel mai bun moderator și "NexT Star", cel mai bun talent-show al anului" mi-a spus un coleg la telefon, in seara asta.Nu m-am dus niciodată la petreceri mondene! Cred ca sunt singura fatza cunoscuta care n-a fost niciodată la celebra petrecere VIVA deși am facut coperta pentru revista. Le mulțumesc celor de la TV Mania pt nominalizare! E onorant! Doar ca fug de tot ce însemna monden! Acu' vreo 18 ani, un mare baștan de televiziune mi-a spus ca pot sa fac cariera in tv doar dacă socializez, dacă devin un monden, dacă apar in tabloide și-n reviste.N-am facut nimic din astea. Dimpotrivă. Nu apar la televizor decât in show-urile mele, nu ma duc la petreceri mondene ( nici măcar când sunt nominalizat) și fug de interviuri ca dracu' de tămâie. Mahărul care mi-a sugerat sa devin un monden nu mai e demult in breasla. Eu pregătesc al 17 revelion...( păstrez cu drag nominalizările de-a lungul anilor, înrămate, iaca o parte)”, a scris Dan Negru pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru next star
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close