Antena 3 CNN Actualitate Media Născute bogate. Cine sunt moştenitoarele marilor averi din lume şi de la noi

Născute bogate. Cine sunt moştenitoarele marilor averi din lume şi de la noi

Născute bogate. Cine sunt moştenitoarele marilor averi din lume şi de la noi
Sursa foto: Foto: AFP / Mediafax
05 Iun 2012   •   11:23

Sunt cele mai norocoase din lume, dacă luăm în calcul ca singur criteriu banii care le aşteaptă în conturi pe aceste fete încă de la naştere, în multe dintre cazuri. În ciuda faptului că au în faţă un viitor asigurat, moştenitoarele marilor miliardari nu fac toată ziua shopping şi surprize neplăcute părinţilor. Din contră! Sport de performanţă, afaceri pe cont propriu, tranzacţii imobiliare de milioane de euro, modeling, acte caritabile – iată doar câteva dintre preocupările fetelor care se nasc având totul.

Şi când discutăm de la un anumit nivel în sus al averilor, aceeaşi abordare a bogăţiei o regăsim, în sfârşit, şi în câteva dintre familiile bogate din România.

Fiicele miliardarilor autohtoni sunt prezenţe discrete în viaţa publică, iar unele au studii în universităţi de prestigiu ale lumii, precum Princeton (Alexandra Copos), unde se pregătesc pentru preluarea afacerilor de familie. Altele muncesc cot la cot cu părinţii sau au preluat deja cu totul conducerea companiilor acestora, de care se ocupă discret şi cu succes. Nu apar aici moştenitoarele din familiile regale.

Citeşte articolul integral pe Income Magazine
 


×
Subiecte în articol: bani conturi Income Magazine
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close