Antena 3 CNN Actualitate Media Noi modalități de abonare la The Industry

Noi modalități de abonare la The Industry

Noi modalități de abonare la The Industry
21 Mar 2012   •   21:25

Vești bune pentru cei care doresc să se aboneze la The Industry și să fie astfel la curent cu tot ce se întâmplă interesant în industria media din țară și din lume. Începând de miercuri, cititorii își pot face abonament online la Zirkon Media. Mergeţi pe site-ul zirkonmedia.ro, secțiunea Diverse, Tematice şi selectaţi The Industry. De asemenea, vă puteţi abona prin transfer bancar online.

Zirkon Media oferă şi opţiunea de abonare prin telefon, fax sau e-mail:
tel: 021-255.1800
fax: 021-255.1866
e-mail: office[at]zirkonmedia.ro

Vă puteţi abona în continuare şi prin transfer bancar în contul nostru, inclusiv prin online banking. Dacă optaţi pentru online banking, plata se face cu ajutorul unui Digipass, ce poate fi deținut de orice persoană cu cont activ, în contul RO48BRDE450SV24562414500, Banca BRD-SMCC. Pentru a face dovada plății, este suficient să ne trimiteţi un PDF cu raportul privind transferul. Pașii pentru descărcarea PDF-ului sunt următorii:
- Log-in in sistemul personal de plăți online.
- Click Raport Plăți.
- Selectare perioadă dorită.
- Descărcare raport în PDF.

Dacă optaţi pentru abonare prin ordin de plată clasic, la bancă, trebuie, de asemenea, să plătiţi contravaloarea abonamentului în contul
RO48BRDE450SV24562414500 BRD-SMCC, titular cont: S.C. Intact Publishing SRL

Trimiteţi apoi prin fax, la 021.208.74.15, sau scanat, pe officeATtheindustryDOTro, o copie a ordinului de plată şi datele dumneavoastră personale (numele, adresa completă, numărul de telefon), precum şi luna din care doriţi să înceapă abonamentul.

Pentru a primi The Industry, trimiteţi faxul sau e-mailul cu dovada plăţii şi datele de contact până cel târziu la data de 8 a lunii.

În cazul în care există neconformităţi ale produselor sau ziarele nu vă ajung, poţi semnala acest lucru la telefon: 021.208.74.15 sau pe adresa de mail officeATtheindustryDOTro.

The Industry oferă trei tipuri de abonament, după cum urmează:
3 luni: 30 lei
6 luni: 60 lei
9 luni: 90 lei
12 luni: numai 100 de lei.

Abonamentul de un an va include şi cardul de membru al comunităţii The Industry, care permite acces la toate evenimentele şi lansările revistei, precum şi un goodie bag.


×
Subiecte în articol: abonament
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close