Antena 3 CNN Actualitate Media Olivia Steer, reacție șocantă în cazul bebelușilor îmbolnăviți cu bacteria E.coli

Olivia Steer, reacție șocantă în cazul bebelușilor îmbolnăviți cu bacteria E.coli

Olivia Steer, reacție șocantă în cazul bebelușilor îmbolnăviți cu bacteria E.coli
Sursa foto: captură foto: Pro TV
01 Mar 2016   •   22:47

Vedeta tv a reacționat la scandalul îmbolnăvirii mai multor copii cu bacteria E.coli.

"Declarațiile oficiale pe subiectul foarte grav al copiilor morți și otrăviți de la Argeș și Bacău (ba chiar și Arad) ar putea fi sursa nesfîrșită de bancuri cu Radio Erevan, dacă situația nu ar fi atît de tragică. copiii nu s-au îmbolnăvit nici din cauza portocalelor, nici din cauza laptelui praf, nici a apei sau - ultima găselniță, jenantă și ea - a brînzicii de vaci - după cum reiese în mod logic (!) din comunicatul de mai jos. orice pistă pe care ministerul sănătății și cel al agriculturii ne-au pus s-a dovedit penibilă, total falsă și o pierdere de timp irecuperabilă. dacă medicii (dintre cei cu care am avut discuții private) ar îndrăzni să vorbească ar spune că nici unul dintre produsele alimentare de pe lista rușinoasă a mușmalizării propuse de Cadariu, Rafila & gașca nu poate să provoace brusc un simptom atît de grav și devastator ca cel hemolitic-uremic. dar că vaccinurile, pline de substanțe dintre cele mai toxice, cum sînt mercurul, aluminiul, formaldehida - pot! de altfel, există studii științifice (nu puține) care fac legătura de cauzalitate între anumite vaccinuri și sindromul amintit.
doctorii care știu toate astea și ar avea competență să vorbească public pe subiect sînt constant amenințați cu suspendarea licenței, dacă nu se conformează propagandei oficiale - cum s-a văzut și în scandalul de anul trecut (epoca Bănicioiu) privind controversatul proiect al vaccinării cu japca.
în plus, e bine de știut că e.coli este o bacterie prezenta atat la om, cat si la animale, care se dezvoltă normal in tubul digestiv si nu produce daune, marea majoritate a tipurilor de e.coli fiind inofensive, contribuind chiar la formarea vitaminei K ( cu rol important in procesul de coagulare). Dar aceeași bacterie e.coli poate deveni, din benefică, agresivă, atunci cînd sistemul imunitar slăbește brusc sau e atacat chimic, cum se întimplă după vaccinare (cînd apar și reacțiile de apărare ca febra, vărsăturile, erupțiile cutanate și așa mai departe).
ca să nu existe discutii, astea sînt concluziile mele, la care am ajuns citind declarții oficiale, studii științifice și vorbind în particular cu medici în care cred. ceea ce - Doamne, cît de mult! - îți doresc și ție!", a scris Olivia Steer pe Facebook.

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close