Antena 3 CNN Actualitate Media Omagiu pentru jurnalista Iuliana Gătej. Antena 1 reia campania „Infinit pentru mama”

Omagiu pentru jurnalista Iuliana Gătej. Antena 1 reia campania „Infinit pentru mama”

 Omagiu pentru jurnalista Iuliana Gătej. Antena 1 reia campania „Infinit pentru mama”
04 Mar 2016   •   12:23

Cea mai lungă scrisoare pentru mama încă nu s-a scris. Se va scrie duminică, 6 martie. Observator Antena 1 reia campania „Infinit pentru mama”, în cadrul căreia copiii sunt îndemnați să își exprime iubirea pentru cele care i-au adus pe lume. Echipa de la Antena 1 îi cheamă la eveniment pe toți copiii care doresc să scrie, alături de mamele și bunicile lor, cea mai lungă declaraţie de dragoste pentru mama.

Elevi din peste 45 de şcoli din Capitală vor fi prezenți, duminică, 6 martie, la Școala Gimanzială nr. 1 „Sfinţii Voievozi” (Strada Atelierului, nr. 25, București), de la ora 10.00, să lipească scrisorile.  Zeci de mii de coli albe au fost deja distribuite în şcolile din Bucureşti. Numai anul trecut mii de copii au spus mamei cât de mult o iubesc într-o scrisoare lungă de nu mai puțin de 5 kilometri.

Acesta nu este primul în an în care Observator organizează evenimentul „Infinit pentru mama”. Chiar dacă anul acesta Iuliana Gătej, Fluturica, nu mai poate să vină, această campanie fiind ideea ei, colegii săi de la Observator sunt deciși să îi ducă mai departe visul. Fluturica a arătat tuturor că iubirea pentru mamă e infinită, apoi a plecat. E rândul colegilor de la Observator să unească dragostea şi inocenţa copiilor în cea mai lungă scrisoare pentru mama.   

×
Subiecte în articol: Observator
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close