Antena 3 CNN Actualitate Media Oprah a câştigat un Oscar pentru acţiunile sale umanitare

Oprah a câştigat un Oscar pentru acţiunile sale umanitare

Oprah a câştigat un Oscar pentru acţiunile sale umanitare
14 Noi 2011   •   17:10

Oprah Winfrey a primit un Oscar, mai exact premiul Jean Hersholt Humanitarian Award, pentru acţiunile sale umanitare, în cadrul celei de-a treia gală Governors Awards, informează Mediafax.

Realizatoarea TV a declarat că nu s-a gândit niciodată că ar putea primi un asemena premiu pentru ceee ce ea consideră a fi vocaţia sa. „Nu mi-am imaginat niciodată că voi primi un Oscar, în mod cert nu pentru că am făcut ceva ce e parte din chemarea mea, o parte din existenţa mea. Este inimaginabil să stau aici în faţa voastră, votată de comisia guvernatorilor. Aşa că, atunci când vă spun mulţumesc, acest mulţumesc vine dintr-un loc mult mai profund decât veţi ştii vreodată, pentru că nu e numai din partea mea, este din partea tuturor celor care m-au făcut pe mine”, a spus Oprah.

Governors Awards este o ceremonie găzduită de Academia Americană de Film, care a început să funcţioneze separat din 2009. Anterior, aceste premii erau prezentate în cadrul ceremoniei principale de decernare a premiilor Oscar, ceremonie ce are loc, în mod tradiţional, în luna februarie.

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey oscar
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close