Antena 3 Actualitate Media Ponta: "Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm de Băsescu!"

Ponta: "Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm de Băsescu!"

de L.D.    |    26 Iul 2012   •   22:38
Ponta: "Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm de Băsescu!"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta le-a spus participanţilor la mitingul USL din Capitală, că după ce au scăpat de Emil Boc, de Elena Udrea şi de Roberta Anastase, în 29 iulie românii vor scăpa şi de Traian Băsescu.
   
Ponta le-a spus participanţilor la miting că viitorul acestei ţări poate fi scris, construit, dacă în 29 iulie românii votează "Da".
   
"Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm de Băsescu! Trebuie să facem acest lucru, pentru ca Romania să poata avea un viitor. Băsescu s-a dus şi ne-a pârât că nu mai suntem o ţară democratică. Cu regimul Basescu, într-adevăr România n-a mai fost o democraţie. Dar noi, aici, suntem de zece ori mai mulţi decât sunt ei acolo. Cum e democratic, să hotărască Băsescu cu Boc, Blaga şi Videanu sau sa hotărască poporul român? Dumneavoastră sunteţi cei care aveţi dreptul să hotărâţi!", a spus premierul.
   
Victor Ponta a mai susţinut că va munci pentru România, alături de preşedintele Crin Antonrscu.
   
"Împreună ne-am luptat cu Băsescu şi vom da socoteală pentru lucrurile pe care le-am făcut, nu Băsescu şi gaşca lui care a furat", a afirmat premierul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close