Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor, despre intrarea sa în politică: ”Au fost mai multe oferte, mai multe încercări. Peste 20 de ani mai reflectăm”

Radu Tudor, despre intrarea sa în politică: ”Au fost mai multe oferte, mai multe încercări. Peste 20 de ani mai reflectăm”

Radu Tudor, despre intrarea sa în politică: ”Au fost mai multe oferte, mai multe încercări. Peste 20 de ani mai reflectăm”
23 Sep 2016   •   11:39

Radu Tudor a dezvăluit că a primit multe oferte de a candida fie ca primar, fie ca parlamentar, dar le-a refuzat pe toate dintr-un singur motiv: nu se poate despărți de presă. La Revoluție era student la Mecanică, în Timișoara. Fiind un devorator de presă, a abandonat această știință pentru marea lui pasiune care avea să-i devină profesie. A absolvit Școala Superioară de Jurnalistică, iar acum nu vede niciun motiv pentru a intra în politică, scrie DC News.

"Au fost mai multe oferte, mai multe încercări... ba să candidez primar, ba să fiu parlamentar, ba în administrație tot felul de funcții, dar eu am abandonat Mecanica la Timișoara tocmai pentru că eram îndrăgostit de presă. Primul lucru pe care îl făceam dimineața, în studenție, era să iau absolut toate săptămânalele, tot, tot! Devoram presa. Mi-am inoculat virusul presei și rămâne meseria mea de dragoste și convingere. Știu că i-am dezamăgit pe cei care mi-au făcut tot felul de oferte și probabil vor mai încerca, dar nu este momentul. Peste 20 de ani mai reflectăm", a spus Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: radu tudor politica oferte

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close