Antena 3 Actualitate Media Răspunsul lui Cabral pentru o fană de pe Facebook care i-a jignit soția

Răspunsul lui Cabral pentru o fană de pe Facebook care i-a jignit soția

01 Dec 2016   •   14:12
 Răspunsul lui Cabral pentru o fană de pe Facebook care i-a jignit soția

Deranjat de afirmația unei prietene virtuale care i-a acuzat soția că s-a măritat cu el pentru bani, Cabral i-a răspuns imediat acesteia.

„Mai Delia Adina, pentru informația ta… în anul în care ne-am luat, Deea a avut venituri de doua ori mai mari ca ale mele. Nu c-ar trebui să-ți explic eu ceva sau c-ar trebui să-i apar deciziile ei, dar ma uit cu mila la cum își explică unii deciziile de viață și mă gândesc că ar fi bine ca uneori sa ne facem timp, să ne oprim și să explicăm. Dei m-a luat cu apartament în Berceni și credite la bancă. Ea avea apartamentul muncit de ea. La 8 minute de Unirii. S-a mutat la 30 de minute, mai la sud. Să știi, unii oameni se iau de mana în viata și pentru alte motive decât banii… din motivul asta au sanse mai multe sa fie fericiti împreună. Cât or fi… Nu vreau să te jignesc, asa cum ai făcut tu cu soția mea… e trist ca asta este singurul motiv la care ai putut să te gândești. E trist… atat”, a spus Cabral pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close