Antena 3 CNN Actualitate Media Reacția Poliției Române după ce violoncelistul Adrian Naidin a acuzat mascații că au dat buzna peste el

Reacția Poliției Române după ce violoncelistul Adrian Naidin a acuzat mascații că au dat buzna peste el

Reacția Poliției Române după ce violoncelistul Adrian Naidin a acuzat mascații că au dat buzna peste el
28 Sep 2016   •   16:05

Printr-un comunicat de presă, Poliţia Română confirmă percheziţiile făcute, miercuri dimineaţă, la un imobil din Capitală unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin.

IGPR susține că, în timpul unei acţiuni a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorilor DIICOT, pe linia traficului de droguri de risc, "o persoană aflată într-o altă cameră, de la etajul 1 al imobilului percheziţionat, conform mandatului emis de instanţa de judecată, a sărit pe geam".

În urma percheziţiilor, în locuinţa principalului suspect, proprietarul clădirii, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de canabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultura indoor de canabis. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Violoncelistul Adrian Naidin a ajuns miercuri la Spitalul Elias, după ce a căzut de la etajul întâi al vilei în care locuieşte, în timpul unei acţiuni a poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti ce îl viza pe proprietarul imobilului.

Într-o postare pe Facebook, muzicianul spune că a sărit pe geam crezând că au intrat "nişte bandiţi" peste el.

"Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă de medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele", a scris artistul pe pagina sa de socializare, unde a anunţat şi anularea unui concert care urma să aibă loc în data de 10 octombrie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: droguri Politie mascati
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close