Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 20 februarie: Mogulul Revoluţiei. George Costin încasează de la fiecare revoluţionar pe care îl reprezintă în instanţă până la 300 de milioane de lei

Revista presei - 20 februarie: Mogulul Revoluţiei. George Costin încasează de la fiecare revoluţionar pe care îl reprezintă în instanţă până la 300 de milioane de lei

Revista presei - 20 februarie: Mogulul Revoluţiei. George Costin încasează de la fiecare revoluţionar pe care îl reprezintă în instanţă până la 300 de milioane de lei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    20 Feb 2012   •   11:39
Jurnalul Naţional: Mogulul Revoluţiei. George Costin încasează de la fiecare revoluţionar pe care îl reprezintă în instanţă sume cuprinse între 100 şi 300 de milioane de lei vechi. Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, George Costin, încasează de la fiecare revoluţionar sume de până la 300 de milioane de lei vechi. Asta se întâmplă pentru că mulţi dintre revoluţionari au semnat un contract prin care îl mandatează pe Costin să îi reprezinte în instanţă contra unui procent din banii cuveniţi acestora. Afacerea ar fi acum anchetată de DNA.

Gândul.info
: Exclusiv. Cine duce gazul în Sighetu Marmaţiei: un offshore din Cipru, cu sediul în apartament şi pierderi de 800.000 de euro în 2010. Firma Berg Sistem Gaz, care se ocupă de distribuirea gazelor în Sighetu Marmaţiei, şi al cărei director local a fost grav rănit în explozia de ieri dimineaţă, de la clubul Euphobia, este o firmă mică, cu sediul declarat în trei camere de pe bulevardul Carol, din Bucureşti. Deţinută în proporţie de 99,68% de Anumersus Co. Ltd., un offshore înregistrat la Limassol, în Cipru, şi care nu plăteşte taxe statului român, firma a fost cumpărată în 2010 de la cei trei foşti acţionari, Vasile Grigorescu, Veniamin Ionuţ Dojana şi Dan Radu Nicoară. Începând cu 18 octombrie 2011, administratorul acestei firme este Costin Berevoianu, consilier al primarului Capitalei, Sorin Oprescu.

România liberă
: Cătălin Voicu (PSD):"La puşcărie nu rezişti dacă în viaţă nu ţi-ai format un bagaj relaţional". Influentul senator PSD Cătălin Voicu a acceptat să descrie cu lux de amănunte "viaţa de puşcărie", aşa cum a fost ea trăită de un ales al neamului care deţine şi gradul militar de general în rezervă, care şi-a trăit toată viaţa în exclusivistul cartier Cotroceni şi a activat în stratosfera administraţiei: la Preşedinţia României, în SPP, în MAPN şi la MAI. „Nu vă puteţi închipui ce e acolo. Arestul din Capitală, de la minus 2, ăla care e pe tubulatură - Evul Mediu. Uşi negre de fier, zăbrele şi lacăte, nu au aerisire, ţigani, bandiţi, te f ... ăia în c..., te omoară".

Adevărul
: Ping-pong cu dosarul şpăgarilor de la Albiţa. Procesul poliţiştilor de la Albiţa, acuzaţi că luau mită pentru a trece cu vederea nereguli în cazul unor persoane care tranzitau frontiera, bate pasul pe loc. Cei 47 de poliţişti, trimişi în judecată pe 15 aprilie 2011, s-au plimbat între Iaşi, Vaslui şi Bucureşti, fără să fie măcar audiaţi. Practic, magistraţii au pasat dosarul pentru că nu au stabilit ce instanţă trebuia să judece cauza.

Ring: Condamnaţi la mizerie! Poliţiştii fac cheta ilegala pentru femeia de serviciu. De ani de zile, şefii Inspectoratelor Judeţene de Poliţie se luptă cu „mizeria". Din cauza reducerilor de personal, secţiile au rămas fără femei de serviciu, iar şefii au găsit o soluţie care i-a revoltat pe poliţişti: plătirea la negru, din banii angajaţilor, a unor persoane din afara instituţiei care să dea cu mătura. Deşi, aparent, pare a fi doar o măsură imorală, aceasta reprezintă şi o încălcare a legii.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close