Antena 3 CNN Actualitate Media Românii urmăresc la Antena 3 cele mai importante evenimente ale momentului

Românii urmăresc la Antena 3 cele mai importante evenimente ale momentului

Românii urmăresc la Antena 3 cele mai importante evenimente ale momentului
13 Ian 2012   •   15:51

În ziua în care Tudor Ciuhodaru a fost eliberat din funcţia de consilier onorific la Ministerul Sănătăţii pe probleme de urgenţă (la numai două zile de la numire), în care au continuat dezbaterile privind SMURD şi noua lege a sănătăţii, în care s-a anunţat că Sebastian Ghiţă, Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă sunt cercetaţi penal, iar omul de afaceri Ioan Nicolae şi preşedintele Consiliului Judeţean Brăila au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, telespectatorii au ales Antena 3 pentru a se informa.

Conform Kantar Media, postul de ştiri parte a INTACT Media Group a fost televiziunea informativă numărul 1, cu o medie de 9.5% share pe nivelul întregii zile şi 9.2% cotă de piaţă în prime time, în rândul publicului de peste 18 ani din mediul urban.



În clasamentul general, Antena 3 s-a situat pe locul 3, după principalele televiziuni generaliste, Pro TV şi Antena 1, atât la nivelul zilei cât şi în prime time, când publicul interesat de actualitate a preferat Antena 3 în detrimentul celorlalte televiziuni de ştiri.



Emisiunea Sinteza Zilei a fost cea mai urmărită producţie a Antenei 3 din data de 12 ianuarie, înregistrând o medie de 12.2% cotă de piaţă şi situându-se pe locul 2 în clasamentul general, după Pro TV, şi la distanţă semnificativă de celelalte posturi informative.



Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22:17, în timpul emisiunii realizate de Mihai Gâdea, când Antena 3 a atins 8.0% rating şi 16.2% market share, fiind urmărită de 734.000 de telespectatori.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.
 

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close