Antena 3 Actualitate Media S-a întâmplat în direct! Un jurnalist izbucnește în lacrimi când vorbește despre victoria lui Donald Trump

S-a întâmplat în direct! Un jurnalist izbucnește în lacrimi când vorbește despre victoria lui Donald Trump

12 Noi 2016   •   08:36
S-a întâmplat în direct! Un jurnalist izbucnește în lacrimi când vorbește despre victoria lui Donald Trump
Sursa foto: Foto: captura The Independent

Un jurnalist a izbucnit în lacrimi în momentul în care a început să comenteze victoria lui Donald Trump la alegerile electorale din SUA.

Jonathan Capehart, jurnalist la The Washington Post, a fost întrebat de reporterul Jon Snow dacă aceasta este ”America lui”, din perspectiva sa de negru cu orientări homosexuale, precum și dacă este îngrijorat de ceea ce va însemna administrația Trump.

Întrebarea l-a emoționat pe jurnalist care, după câteva clipe de tăcere, a reușit să lege câteva cuvinte drept răspuns, cu vocea tremurând de emoție, scrie The Independent.

"Alegerea președintelui Obama a fost un moment mare pentru această țară, iar acum suntem la două luni departe de, scuzați-mă, de dispariția a tot ce s-a făcut până acum",  a spus jurnalistul.

"În calitate de afro-american, homosexual declarat și american, asta mă sperie”, a mai spus el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close