Antena 3 CNN Actualitate Media Se prelungeste perioada de înscrieri la „Pasaport pentru excelentă”

Se prelungeste perioada de înscrieri la „Pasaport pentru excelentă”

Se prelungeste perioada de înscrieri la „Pasaport pentru excelentă”
31 Ian 2012   •   18:53

Elevii care nu au reusit până acum să se înscrie în concursul de limba engleză, premiat cu două tabere de vară la Oxford si Londra, mai au o sansă. La cererea a numerosi elevi si profesori, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a hotărât prelungirea perioadei de înscriere în concurs până la data de 7 februarie 2012. Celelalte etape ale concursului se vor desfăsura conform calendarului anuntat.

Competitia pentru cele două tabere internationale, dar si pentru celelalte sute de premii ale celei de-a doua editii a concursului de limba engleză „Pasaport pentru excelentă”, rămâne în continuare deschisă pentru elevii de gimnaziu si liceu care cunosc bine limba engleză si sunt creativi.

Cei care completează formularul de înscriere disponibil pe www.pasaportpentruexcelenta.ro si parcurg cele trei etape ale concursului pot câstiga: examene de competenţă lingvistică la British Council, coduri Oxford online cu teorie si exercitii de gramatică si dicţionare editate de Collins Cobuild şi Fischer International.

Concursul „Pasaport pentru excelentă” premiază elevii, dar şi pe profesorii lor. Astfel, primii 3 profesori cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi, vor fi invitaţi să participe la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012. Numele profesorilor vor fi mentionate de fiecare elev, la înscrierea în concurs.

La acest concurs pot participa elevi din toată tara, cu vârste cuprinse între 12 si 17 ani. Înscrierile se fac pe site-ul concursului www.pasaportpentruexcelenta.ro.

Alte detalii despre concurs pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro si www.pasaportpentruexcelenta.ro
Concursul „Paşaport pentru excelenţă” este organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în cadrul Olimpiadelor Creativității în limba engleză.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close